2 Mayıs 2014 Cuma

gaziantep evden eve nakliye şirketleri

gaziantep evden eve nakliye şirketleri

Şüpheli Savaş T.'nin gösterdiği yerlerde yapılan aramada Şenel Akalp'in kesilen başı, kolları ve elleri birer torbaya konulmuş gaziantep evden eve nakliye şirketleri olarak Küçükçekmece gölü kıyısında otların arasında gömülmüş olarak bulundu. Öte yandan Savaş T.'nin olayda kullandığı taşımacılık şirketleri kanlı testere ve 5 bıçak ise olayın meydana geldiği evden ev nakliye yerin apartman boşluğuna atılmış olarak ele geçirildi. Testere ve bıçakların kriminal polis laboratuarında incelemesinin sürdüğü öğrenildi.

CESEDİ KENDİSİ SANSINLAR DİYE KESMİŞ

Cinayeti çözen KŞB yetkilileri Savaş T.'nin, başını ve parmak izinden kimliği tespit edilmemesi için, cesedin ellerini kestikten sonra gaziantep evden eve nakliye şirketleri ateşe vermesinin kendisini kurtarma çabası olduğunun tespit edildiğini belirti. Savaş T.'nin bu yolla bulunan cesedin kendisine ait olduğunun sanılmasını planladığı ortaya çıktı. Şüphelinin olaydan sonra yurt dışına kaçma planı yaptığı öğrenildi.
 taşımacılık firmaları
Poliste işlemleri tamamlandıktan sonra Savaş T. ve diğer şüpheliler adliyeye sevk edildi. Cesedi taşımaya yardım ettiği ileri sürülen şüpheli Aslan E., tutuklanarak evden eve cezaevine gönderilirken diğer şüphelilerle ilgili işlemlerin devam ettiği öğrenildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder