19 Mayıs 2014 Pazartesi

gaziantep ev taşıma firmaları şirketleri

gaziantep ev taşıma firmaları şirketleri

"Soma faciası gaziantep ev taşıma firmaları şirketleri konusunda, iktidar gereğini yapmıyor, istifa etmiyor. Onlar taşıma istifa edecek yürekte değilse, bu bize gaziantep evden eve düşer" diyen Akkiraz, iktidar mensuplarını protesto etmek için istifasını verdiğini kaydetti.
"BUNUN HESABI VERİLMELİ"q
CHP'li milletvekillerinin bunu yapması durumunda iktidarın, siyasal sorumluluğu almak zorunda kalacağını ifade eden gaziantep ev taşıma firmaları Akkiraz, "Bu kadar büyük bir acının karşısında, Meclis koltuklarında oturmak beni mutlu etmiyor. Biz, iktidarın alternatifiysek taşıma her türlü eylemi yapacak yürekte gaziantep evden eve taşımacılık olmalıyız. 300 insan öldü. Soruedilmesi gerekiyor. Bunun hesabı verilmeli." dedi.mluluk almayan hükümetin taşımacılık şirketleri protesto 
Genel Başkan Kılıçdar gaziantep ev taşıma firmaları şirketleri gaziantep ev taşıma firmaları şirketleri  oğlu'nun, kendisine, "acımız taze, önümüzdeki süreçte ne yapmamız gerekirse, onu yaparız" dediğini aktaran Akkiraz, istifa dilekçesinin Kılıçdaroğlu'nda durduğunu söyledi.
Akkiraz, "Başka CHP milletvekillerinin de istifasını sunacağı" iddialarına ilişkin, "Biz alternatifiz, bir tepki vermemiz gerekiyor. Arkadaşlarım da benim gibi düşünmeli. İstifa etmek isteyen arkadaşlarım varsa, onlar kendileri söyleyeceklerdir." diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder