20 Mayıs 2014 Salı

evden eveciler gaziantep



Evden eveciler gaziantep 
Serinin GAZİANTEP  ilk maçında evden eveciler gaziantep seyircisi önünde Beşiktaş'a taşımacılar  mağlup olan 2. maçta ise  http://friendfeed.com/gaziantepevdeneve  galibiyeti son saniyede yakalayan Galatasaray LH bu kez nakliyeciler seyirci desteğiyle beraber maçı ilk dakikadan son evden eve taşımacılar saniyeye kadar üstün götürdü. Derbinin daha ilk gaziantep evden eve taşımacılık dakikalarında 10 sayılık bir fark yakalayan sarı kırmızılılar maç sonuna kadar rakibinin bu farkı kapatmasına izin vermedi. Sarı kırmızılı ekipte Sinan Güler 15 sayı, 4 ribaund, gaziantep evden eve nakliyat 2 asist ve Carlos Arroya 12 sayı, 8 ribauntla evden eveciler gaziantep  galibiyetin mimarları oldular.
Beşiktaş cephesinde ise Lofton 10/4 üçlük isabetiyle 24 sayı kaydetti ama galibiyete engel olamadı. Siyah beyazlılarda Ruziv ve Iverson GAZİANTEP EVDEN EVE TAŞIMACILIK 2'şer sayıyla oynarken Mehmet Yağmur sayı atmayı başaramadı.
Bu sonuçla Galatasaray gaziantep evden eve nakliyat LH play off yarı finalinde Banvit'le eşleşti. Bir diğer yarı final eşleşmesi ise Fenerbahçe Ülker ile Pınar Karşıyaka evden eveciler gaziantep  arasında.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder