30 Mayıs 2014 Cuma

Gaziantep evden eve asansörlü taşıyıcılar

  Gaziantep evden eve asansörlü taşıyıcılar
CHP Gaziantep evden eve asansörlü merkez Şehitkamil ilçe Başkanı Mehmet Atar ve asansörlü taşıyıcılar 3 yönetici ile bir meclis üyesi ve ilçe katibi meclis üyesi adaylığı için yapılan ön asansörlü taşımacılar  seçime hile karıştırdıkları iddiasıyla disipline sevk edildi.


Gaziantep27.Net'in haberine göre ;İl Yönetimi dün akşam saatlerinde toplarak Şehitkamil'de meclis üyesi adaylığı için yapılan ön seçimde bazı kişilerin Gaziantep evden eve asansörlü taşıyıcılar  Gaziantep evden eve asansörlü taşıyıcılar başkalarının yerine oy kullandıkları ile ilgili şikayetleri masaya yatırdı.

CHP Gaziantep asansörlü İl Yönetimi toplantıda ilçe başkanı Mehmet Atar, ilçe yöneticileri Reşit Kaya, Doğan Tuncer, Durdu Tazeoğlu, Katip Habip Karaduman ve meclis üyesi Resul Öksüz'ü disipline sevk etti.


Bu arada Murat Bakım CHP Gaziantep İl Yönetiminden üst Gaziantep evden eve asansörlü  taşımacılık  üste üç defa toplantıya katılmadığı gerekçesiyle düşürüldü. Murat Bakım kararı 'kumpas' olarak değerlendirerek sosyal medyadan il yönetimine ateş püskürdü. 

Murat Bakım Facebook sayfasından kendisiyle ilgili verilen kararı eleştirirken, "Bu kararı veren il yonetimini ve il başkanını basiretsizlik, beceriksizlik,. tembellik ve hımbıllıkla suçluyor, vicdanların sesine ve tarihin yargısına Gaziantep evden eve asansörlü  taşımacılık    havale ediyorum. Yetmez en önemlisi ve en gereklisi acilen chp Istifa'ya çağırıyorum" dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder