9 Mayıs 2014 Cuma

adıyaman gaziantep evden eve asansörlü taşımacılık

Adıyaman gaziantep evden eve asansörlü taşımacılık
Türkiye'nin Adıyaman evden eve şu sıralar bile gündeminde " böcek"ler. Ortam dinlemesinden nakliyat tutun da en olmadık yerlerde ortaya çıkıyor. Başbakanın ofisine bile asansörlü yerleştirilmiş böcekler. Paralel yapı değil bu Gaziantep asansörlü taşımacılık 'te gerçekten böcek üretiliyor.
Gaziantep Orman İşletme Müdürlüğünün Dülük Ormanında gaziantep evden eve asansörlü  kurduğu laboratuarda 2012 yılından bu yana yılda 5.000 faydalı böcek üretiliyor.
Ormanlık alanlarda çam Gaziantep evden eve asansörlü taşımacılık ağaçlarının Adıyaman gaziantep evden eve asansörlü taşımacılık  kurumasına neden olan “çam kese böceği” ile mücadelede tek çözüm olan Calosoma böceği laboratuar ortamında uzmanlarca üretilip tabiata salınıyor.
Gaziantep Orman İşletme müdürü gaziantep evden eve asansörlü  Köksal Kaya; Çam Kese Böceği Biyolojik mücadele üretim laboratuarı konusunda şunları söyledi:
Calosoma Sycophanta larva ve erginleri Gaziantep evden eve asansörlü nakliyat  laboratuarımızda kitle üretimini yaparak zararlı tür böceklere karşı kullanmaktayız.
Ürettiğimiz bu böcekler günlük 2-3 çam kese böceğini yemekte 15-20 tanesini ise öldürüp bırakmaktadır.
Laboratuarın nemli ortamında bir çift böcekten 150 civarında yumurta elde edip, nemli toprak bulunan kaplarda, ortalama yedi gün bekletme Gaziantep evden eve asansörlü nakliyat  sonrasında, larvaları elde ediyoruz. Larvalar beyaz renkli olup 6-8 mm uzunluğundadır, ortama göre 3 saat gaziantep evden eve asansörlü  şirketleri  içerisinde renk değiştirip siyah renk almaktadır, gaziantep evden eve asansörlü çam ağaçlarından toplanan gaziantep asansörle ev taşıyanlar “kese böceği” ile beslenen üretim böceklerini, yeniden tabiata bırakıyoruz ki, gelişmesini tamamlasın ve beslenebilmesi için çam kese böcek ğine ulaşarak Gaziantep evden eve asansörlü taşımacılık ormanlarımızı bu zararlılardan kurtarsın.
3-4 yıl yaşayabilen bu böcekler çam kese böceğinin tek düşmanıdır.
Gaziantep Orman işletme müdürü Köksal Kaya Adıyaman gaziantep evden eve asansörlü taşımacılık  bunları anlatırken birde uyarıda bulundu; laboratuarda fazla oyalanmayalım alerji gaziantep evden eve asansörlü  firmaları yapabilir dedi ve uyardı.
Ama bu uyarıdan saatler geçmeden bende kaşıntı başladı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder