15 Temmuz 2014 Salı

gaziantep haberler

 gaziantep haberler
http://antepevdeneve.blogspot.com.tr/2014/07/erdogan-barzani-gorusmesi.html
Gaziantep asansörlü 'in en çok okunan ve takip edilen haber sitesi olan gaziantep haberler .com sitesi, bugün yazar ve haberci kadrosu ile Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in konuğu oldu.
Atilla Karaduman,  asansörlü Ali Vefa Yurdal,  Gaziantep evden eve asansörlü taşımacılık Süleyman Karakuş, Doğan Özdinç, Fevzi Günenç ve Murat Kanlı'dan oluşan gaziantep haberler .com sitesi yazarları Fatma Şahin'i adeta soru yağmuruna tuttu.
Suriyelilerden, toplu  asansörlü evden eve taşıma konuta, sanayi kentinden öğrenci kentine, tarihi mirastan Sarıgüllük'e, trafikten organize sanayiye kadar bir çok soruyu  Gaziantep evden eve asansörlü taşımacılık yanıtlayan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'e en çarpıcı soru ise yılların gazetecisi Atilla Karaduman'dan geldi.
Seçim döneminde " gaziantep asansörlü evden eve Topuğundan kurşun" yediği ileri sürülen Fatma Şahin için, başkan seçildikten sonra kocasından boşandığı yolundaki gaziantep haberler kadınların kabul günlerinde bile konuşulur hale geldi.
Atilla Karaduman ,Fatma Şahin'e " Kocanızdan boşandığınız ileri sürülüyor.Gerçekten gaziantep asansörlü evden eve  kocanızdan boşandınız mı" şeklindeki soruyu evden eve asansörlü içtenlikle yanıtladı.
PekiBaşkan Gaziantep asansörlü  Fatma Şahin bu soruya nasıl yanıt verdi?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder