11 Temmuz 2014 Cuma

Gaziantep asansörlü firmaları

 GAZİANTEP ASANSÖRLÜ
 Gaziantep asansörlü taşımacılık İ İsrail'in Ankara  Gaziantep evden eve asansörlü  Büyükelçiliği Türk makamları ile iletişime geçerek yatırımların ulaşmasında sıkıntı yaşanan Gazze için destek teklifinde bulundu. Gaziantep evden eve asansörlü taşımacılık  Türk makamların ise bu teklife ne cevap vereceği merakla bekleniyor.

Öte yandan İsrail makamlarının bu tekliflevv Gaziantep asansörlü firmaları Türkiye'ye gelmesinde bugün Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün "Gazze'ye hava saldırısı mutlaka durmalı" uyarısı etkili oldu

TÜRKİYE'NİN CEVABI MERAK KONUSU

Erdoğan'ın Gaziantep evden eve asansörlü taşımacılık şirketleri   İsrail'e karşı aldığı sert tavır ve yaptığı açıklamalar iki ülke arasındaki ilşkilerin gerilmesine yol açarken Büyükelçilik'ten gelen gaziantep asansörlü evden eve bu teklifin yardımların ulaşabilmesi için kabul edilmesi bekleniyor.

TANSİYON, GENÇLERİN ÖLÜ BULUNMASI İLE TAVAN YAPTI

İsrailli 3 gencin  gaziantepte asansörlü ev taşımacılar  kaçırılması ile başlayan gerginlik Ortadoğu'da asansörlü taşıma suların ısınmasına neden oldu. İsrail 3 genci bulmak için Gazze'yi didik didik günlerce aradı ve 3 gencin cesedine ulaştı. Yaşananlarla ilgili Hamas kanadı suçlanırken bu sırada Filistinli bir  Gaziantep evden eve asansörlü  gencin kaçırılıp yakılarak öldürülmesi büyük tepkilere yol açtı.

ÖLÜ SAYISI 100'Ü GEÇTİ

İsrail Gazze'ye karşı savaş başlattı ve şehri Gaziantep evden eve asansörlü taşımacılık firmaları   bombalamaya başladı. Hamas'ın roketlerle karşılık verdiği savaş ortamında Filistinli ölü sayısı 100'e ulaşırken yaralı sayısı ise 600'ün üstüne çıktı. Büyük sıkıntıların yaşandığı Gazze'ye yardımların Gaziantep asansörlü firmaları ulaşması da güçlükle sağlanıyor. İşte bu noktada İsrail Ankara Büyükelçiliği, Türk makamları ile iletişime geçti ve Gaziantep evden eve asansörlü taşımacılık   Gazze Şeridi'ne yardımların gönderilmesi için destek teklif etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder