23 Aralık 2013 Pazartesi

gaziantepte tekstil telefleri

              

                                                                                G A S
                                             

           GAZİANTEP ATIK SANAYİ



        

Gaziantep atık sanayi:     tekstil telefleri, tekstil kırpıntıları, tekstil atıkları, kazak kırığı, kazak gırığı, kazak kırıkları, gaziantepte tekstil atıklarını değerlendirmeye,elyaf atıkları,üslubu atıkları, üstubu atıkları, penye atıkları, tekstil telefleri, tekstil kırpıntıları, tekstil atıkları,, hurda tekstil ipleri her nevi tekstil atıklarıyla başladığımız günden bugüne kadar kendimize bir ilke edindik. Dürüstlük, temiz ticari faaliyetlerde bulunmak, tekstil fabrikalarının atıklarını, teleflerini değerlendirilmesi sırasında piyasasında alış veriş, fırsatçılıkta uzak durarak kazak teleflerini, yataklık yoluntu ihtiyaçlarımızı temin ederken ilkelerimizden ödün vermeden güvenin adresi olmaktır.
       Evet sevgili dostlar, son günlerde özellikle bizim alış-veriş yaptığımız esnafa gidip bizim satın aldığımız fiyatın 2 katı fiyat teklifi veren insanlar oluyor. Bana aynı teklifle gelirmisin diyorlar cevabım gayet net "HAYIR"
     Neden mi Hayır işte sebepleri gaziantep evden eve nakliyat
   * Biz aldığımız kırpıntı ve tekstil teleflerinin içinde yanlışlıkla gelen ürünleri iade ederiz. Karşı şahıslar ise Ustaları sorumlu kişileri ayarlayıp aldıkları ürünün içine kırpıntı harici ürünler katarlar. 
   * Biz firmada aldığımız kırpıntıları tartma sırasında ALLAHIN varlığını unutmayız. Başkaları en yakınındaki kişilere bile kantar hilesi yaparlar. 
   * Biz irtibattaki paydaşlarımızın hakkını kendi hakkımız gibi koruruz. Başkaları firma içinde birilerini ayarlayıp fazla mal atma gayretinde olur. 
           * İSPATI MI 
   * İSPATI; Bizden fiyat artışı sebebiyle ayrılan firmalar; arada bir 1'er arayla malsatışı öncesi vereceğiniz ürünleri önceden tartınız. İçine temiz sağlam ürünler katınız, mal teslimi yapan firma yetkilinizi takip ediniz. 
      İşte bizim farkımız sizlerden gelen olumlu geridönüşüm ile güzellikleri başardığımıza inanıyoruz. Daha iyiye ulaşmak için hep birlikte      
                                0542 297 25 25
   

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder