8 Aralık 2013 Pazar

gaziantep evden eve asansörlü taşımacılık fiyatları

Gül den Gaziantep övgüsü
gaziantep evden eve asansörlü taşımacılık fiyatları
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kilis'in ardından dünde İlimizi ziyaret ederek çeşitli ziyaret ve temaslarda bulundu. Gaziantep Valiliği'ni ziyaret gaziantep evden eve asansörlü taşımacılık fiyatları  eden Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, burada BM kuruluşlarının temsilcilerini de kabul etti.
Ulu Cami'de cuma namazını kıldıktan sonra Hasan Kalyoncu Üniversitesi ve Zeugma Mozaik Müzesi'ni ziyaret eden Gül Gaziantep'e övgüler yağdırdı. Valilik ziyaretinde Gaziantep'in Türkiye'nin parlayan yıldızı olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Gül,  “Son dönemlerde birçok misafirim olan cumhurbaşkanların, kralların, diğer devlet  gaziantep evden eve asansörlü yetkililerinin, yabancıların özellikle bu bölgeyi görmelerini istiyorum. Geliyorlar, görüyorlar ve döndükten sonra hepsi buradaki dinamizm, canlılık ve gelişmeden ne kadar çok etkilendiklerini bizzat söylüyorlar” dedi.Cumhurbaşkanı Gül, Valilik ziyaretinde önemli açıklamalarda bulundu. Kilis’e bir ziyaret gerçekleştirdiğini ve bu vesileyle ülkemizde misafir edilen Suriye vatandaşlarının barındığı kampta da incelemelerde bulunduğunu söyledi.
“GAZİANTEP TÜRKİYEMİZİN PARLAYAN İLLERİNDEN BİRİSİDİR”
Cumhurbaşkanı olduktan sonra ilk ziyaret ettiği illerden birinin Gaziantep olduğunu, 2008 yılında bir ziyaret gerçekleştirdiğini belirten Cumhurbaşkanı Gül, “Gaziantep Türkiyemizin en gözde illerinden birisidir. En parlayan illerinden birisidir. Ekonomisiyle, ticaretiyle, tarımıyla ki tarımı da çok farklıdır. Kıymetli tarım ürünlerini yetiştiren bir ilimizdir. Ayrıca, kültür, turizm açısından da Gaziantep giderek zenginliğini göstermeye başlamıştır. Gaziantep’in kendine has çok fazla özellikleri vardır. Bunları ne kadar saysak bitiremeyiz doğrusu. Gaziantepliler de şehirlerine her zaman sahip çıkarlar. Birçok şehrimizin örnek alacağı ve gelişmede gaziantep evden eve asansörlü taşımacılık fiyatları   kalkınmada doğrusu takdir edeceği başarıları olan bir ilimizdir. Bundan dolayı hepimiz her zaman çok gurur duyuyoruz” dedi.
 HAVAALANI'NA GÜNDE 25 UÇAK İNİYOR
Gaziantep Havaalanı’na günlük yirmi beşin gaziantep evden eve asansörlü taşıma  üzerinde uçağın indiğini öğrendiğini söyleyen Cumhurbaşkanı Gül, “Bu bile bu şehrin nasıl büyük bir dinamizm içerisinde olduğunun çok açık bir göstergesidir. Son dönemlerde birçok misafirim olan cumhurbaşkanlarını, kralları, diğer devlet yetkililerini, yabancıların özellikle bu bölgeyi görmelerini istiyorum. Geliyorlar, görüyorlar ve döndükten sonra hepsinin buradaki dinamizm buradaki canlılık ve buradaki gelişmeden ne kadar çok etkilendiklerini bizzat söylüyorlar. Bu da şüphesiz ki bir cumhurbaşkanı olarak bana büyük bir gurur vermektedir” diye konuştu.
“GAZİANTEP ÇOK TAKDİR EDİYORUM”
Cumhurbaşkanı Gül, ülkemizin, içinde bulunduğu gaziantep evden eve asansörlü taşıma asansörlü nakliyat   istikrar ve güven ortamının, Türkiye’nin her tarafında çok büyük kalkınma hamlelerinin gerçekleşmesine fırsat verdiğine işaret ederek şunları söyledi:“Bütün illerimiz adeta akan sudan testilerini doldurmaktadır. Ama Gaziantep bunların hep başında gelen illerimizden birisidir. Burada gördüğüm şehri sahiplenme duygusunu doğrusu çok takdir ediyorum. Bu şehrin sadece kamu görevlileri değil, Vali Bey, Sayın Belediye Başkanı, diğer yüksek seviyedeki bürokratlar, sadece bunlar arasındaki uyum değil, siyasetçiler arasında, bu bölgedeki sivil toplum kuruluşları arasındaki uyum, dayanışma, iş adamları, sanayiciler, yatırımcılar arasındaki dayanışma, bütün bunlar bir sinerjiye dönüşmekte ve Gaziantep’i çok büyük bir parlayan yıldız haline getirmektedir. Bundan büyük bir gurur gaziantep evden eve asansörlü taşıma duyuyorum, bundan dolayı herkesi çok çok tebrik ediyorum.”

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kilis'in ardından dünde İlimizi ziyaret ederek çeşitli ziyaret ve temaslarda bulundu. Gaziantep Valiliği'ni ziyaret eden Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, burada BM kuruluşlarının temsilcilerini de kabul etti.
Ulu Cami'de cuma namazını kıldıktan sonra Hasan Kalyoncu Üniversitesi ve Zeugma Mozaik Müzesi'ni ziyaret eden Gül Gaziantep'e övgüler yağdırdı. Valilik ziyaretinde Gaziantep'in Türkiye'nin parlayan yıldızı olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Gül,  “Son dönemlerde birçok misafirim olan cumhurbaşkanların, kralların, diğer devlet yetkililerinin, yabancıların özellikle bu bölgeyi görmelerini istiyorum. Geliyorlar, görüyorlar ve döndükten sonra hepsi buradaki dinamizm, canlılık ve gelişmeden ne kadar çok etkilendiklerini bizzat söylüyorlar” dedi.Cumhurbaşkanı Gül, Valilik ziyaretinde önemli açıklamalarda bulundu. Kilis’e bir ziyaret gaziantep evden eve asansörlü taşıma gerçekleştirdiğini ve bu vesileyle ülkemizde misafir edilen Suriye vatandaşlarının barındığı kampta da incelemelerde bulunduğunu söyledi.
“GAZİANTEP TÜRKİYEMİZİN PARLAYAN İLLERİNDEN BİRİSİDİR”
Cumhurbaşkanı olduktan sonra ilk ziyaret ettiği illerden birinin Gaziantep olduğunu, 2008 yılında bir ziyaret gerçekleştirdiğini belirten Cumhurbaşkanı Gül, “Gaziantep Türkiyemizin en gözde illerinden birisidir. En parlayan illerinden birisidir. Ekonomisiyle, ticaretiyle, tarımıyla ki tarımı da çok farklıdır. Kıymetli tarım ürünlerini yetiştiren bir ilimizdir. Ayrıca, kültür, turizm açısından da Gaziantep giderek zenginliğini göstermeye başlamıştır. Gaziantep’in kendine has çok fazla özellikleri vardır. Bunları ne kadar saysak bitiremeyiz doğrusu. Gaziantepliler de şehirlerine her zaman sahip çıkarlar. Birçok şehrimizin örnek alacağı ve gaziantep evden eve  kalkınmada doğrusu takdir edeceği başarıları olan bir ilimizdir. Bundan dolayı hepimiz her zaman çok gurur duyuyoruz” dedi.
gelişmede
 HAVAALANI'NA GÜNDE 25 UÇAK İNİYOR
Gaziantep Havaalanı’na günlük yirmi beşin üzerinde uçağın indiğini öğrendiğini söyleyen Cumhurbaşkanı Gül, “Bu bile bu şehrin nasıl büyük bir dinamizm içerisinde olduğunun çok açık bir göstergesidir. Son dönemlerde birçok misafirim olan cumhurbaşkanlarını, kralları, diğer devlet yetkililerini, yabancıların özellikle bu bölgeyi görmelerini istiyorum. Geliyorlar, görüyorlar ve döndükten sonra hepsinin buradaki dinamizm buradaki canlılık ve buradaki gelişmeden ne kadar çok etkilendiklerini bizzat söylüyorlar. Bu da şüphesiz ki bir cumhurbaşkanı olarak bana büyük bir gurur vermektedir” diye konuştu.
“GAZİANTEP ÇOK TAKDİR EDİYORUM”
Cumhurbaşkanı Gül, ülkemizin, içinde bulunduğu istikrar ve güven ortamının, Türkiye’nin her tarafında çok büyük kalkınma hamlelerinin gerçekleşmesine fırsat verdiğine işaret ederek şunları söyledi:“Bütün illerimiz adeta akan sudan testilerini doldurmaktadır. Ama Gaziantep bunların hep başında gelen illerimizden birisidir. Burada gördüğüm şehri sahiplenme duygusunu doğrusu çok takdir ediyorum. Bu şehrin sadece kamu görevlileri değil, gaziantep evden eve asansörlü taşımacılık fiyatları   Vali Bey, Sayın Belediye Başkanı, diğer yüksek seviyedeki bürokratlar, sadece bunlar arasındaki uyum değil, siyasetçiler arasında, bu bölgedeki sivil toplum kuruluşları arasındaki uyum, dayanışma, iş adamları, sanayiciler, yatırımcılar arasındaki dayanışma, bütün bunlar bir sinerjiye dönüşmekte ve Gaziantep’i çok büyük bir parlayan yıldız haline getirmektedir. Bundan büyük bir gurur duyuyorum, bundan dolayı herkesi çok çok tebrik ediyorum.”
http://www.gaziantep-evden-eve.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder