26 Ocak 2015 Pazartesi

istanbul evden eve nakliye firmaları

İSTANBUL EVDEN EVE NAKLİYE FİRMALARI

Bu kişi, aldığı ürünün başka mağazalarda farklı görünümde olduğunu fark etti. Tüketici bu durumu mağaza yetkililerine sordu. istanbul evden eve nakliye firmaları Aldığı yanıt, 'Bu ürün L'Oréal'in yeni dizaynı; evden eve nakliye firmaları bir sorun yok' şeklinde oldu.

REYONDA DEĞİL TEZGÂH ARKASINDA

Şüphesi devam eden tüketici durumu L'Oréal ile de paylaşma kararı aldı. L'Oréal'in ürün üzerinde yaptığı incelemede istanbul evden eve durum ortaya çıktı. Bursalı tüketiciye satılan ürünün sahte olduğu kesinleşti. Bu kez L'Oréal yetkilileri doğrudan araştırma yapmaya başladı. Söz konusu mağazaya normal alıcı gibi giden L'Oréal elemanları bu istanbul evden eve nakliye firmaları mağazada satılan ürünlerin taklit olduğunu, söz konusu ürünlerin de direk reyonda değil de tezgâh arkasında bulundurulduğunu belirledi.

Bazen müşterilerimiz bi süreliğine başka bir şehire gitmesi gerekebilir. İşte böyle bir zamanda büyük kiralar ödemek istemeyen, yada İstanbul'a gelen bir müşterimiz ev bulma sıkıntısı yada bi süreliğine ev tutmayabilir. Veya başka sebeplerden dolayı istanbul evden eve depolama şirketleriarayabilir. İşte Halisoğlu Nakliyat bu ve benzeri sebepler ile depolama firması arayan tüm müşterilerinin istek ve taleplerini anında karşılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder