15 Nisan 2014 Salı

evden eve taşımacılık gaziantep

Evden eve taşımacılık gaziantep 
Gaziantep evden eve taşımacılık Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanlığınca gerçekleştirilen "Ev ve Süs Hayvanları Eğitim Semineri"Gaziantep evden eve NAKLİYAT  verildi.

Belediyeden yapılan açıklamada, Çetin Emeç Toplantı Salonunda düzenlenen seminerde hayvan satıcıları ve besleyenlere çeşitli bilgiler evden eve taşımacılık gaziantep   verildi.

Açıklamada Evden eve taşımacılık gaziantep görüşlerine yer verilen Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Destek Gaziantep evden eve nakliye Hizmetleri Daire Başkanı Celal Özsöyler,Gaziantep evden eve taşıma  yasa gereği ev ve süs hayvanları satışı yapanların eğitim alması gerektiğini bildirdi.

Seminer sonunda yapacakları Gaziantep evden eve taşımacılık  sınavı başarıyla geçenlere sertifika vereceklerini belirten Özsöyler, evden eve nakliyat gaziantep CITLES raporu olmayanların da hayvan ithali yapamayacaklarını Gaziantep evden eve fiyatları  ifade etti. Bu mesleği icra edenlerin Çevre ve Şehircilik Bakanlığından CITLES raporu alması gerektiğine dikkati çeken Özsöyler, bu raporda TİB1, TİB2 ve TİB3 Gaziantep evden eve şirketleri   raporları kapsamında hayvanların kan ve benzeri numuneleri alındıktan sonra ithal işlemlerinin gerçekleştiğini aktardı

Hayvanat Gaziantep evden eve taşımacılık şirketleri  bahçesine hayvan ithalatı yaparken kendilerinin GAZİANTEP de bu işlemleri yerine getirdiğini aktaran Özsöyler, şunları kaydetti:

"Bahçeye aldığımız tüm Gaziantep evden eve taşıma fiyatları  hayvanların kökenlerini, ırklarını, ailesini ve geçmişini araştırıyoruz. Herhangi bir sağlık sorunu var mı?, gideceği ülkede herhangi bir evden eve taşımacılık gaziantep   salgın hastalığa yol açar mı? gibi araştırmaları, laboratuvar ortamında yapıyoruz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder