3 Nisan 2014 Perşembe

EV TAŞIMA GAZİANTEP

              EV TAŞIMA GAZİANTEP
CHP Gaziantep evden eve Büyükşehir belediye başkan adayı Akif Ekici, bugün düzenlediği basın toplantısında seçimde başarısız olduklarını belirtirken gazeteci gaziantep evden eve taşımacılık Engin Aydın T24'de bakınız neler yazdı: www.gaziantep-evden-eve.com

CHP seçimden ev taşıma gaziantep çok, ama çok öncesinden kendi içinde kilitlenmiş bir partiydi. Seçim rüzgarı da bu kilitlenmişliği açamadı. Zaten öyle rüzgarla filan   açılabilecek bir kilitlenme değil. “Elim varmıyor ama yine de AKP’nin geriletilmesi, Tayyip Erdoğan’ın burnunun sürtülmesi için CHP’ye oy vereceğim” diyenlerin çabası sonucu değiştiremedi. “Bu kadar kirlenmiş, demokrasiden böylesine pervasızca uzaklaşmış Gaziantep evden eve taşıma AKP’ye oy vermek istemem” diyenlere “Öyleyse gel CHP’ye ver” diyebilecek bir açılım ve atılıma tanık olmadık.
Gaziantep evden eve nakliye

Tersine Gaziantep evden eve nakliyat  Ankara’da “Sosyal demokrat eğilimliler zaten çantada keklik. MHP kanadından da oy alalım” hesabı ile Mansur Yavaş’tan, Gaziantep evden eve şirketleri İstanbul’da popülist bir siyasetçi olmaktan öte bir hüneri, marifeti bilinmeyen Gaziantep evden eve firmaları Sarıgül’den, Hatay’da AKP’nin yeniden aday göstermediği belediye başkanından medet umdular. Hatay da bu hesap tuttu; Ankara ve İstanbul’da ev taşıma gaziantep tutmadı.

1 yorum:

  1. Sevgili Müşterilerimiz.
    Bahisle bahsetmek gerekirse evden eve nakliyat ilgi ve alaka bekleyen samimi isanların yapması gereken bir iştir. Yukarıda bahsettiğimiz üzere evinizin katına, taşınacağınız yerin mesafesine göre istanbul evden eve taşımacılık size uygun çözümler üretip fiyatlandırma yapar www.istanbulevdenevetasimacilik.web.tr üzerinde iletişim kuran her müşteri bu kapanyalardan yararlanır. İşte diğer korsan firmalardan farkımızı böylelikle hissedeceksiniz.

    YanıtlaSil