3 Mart 2014 Pazartesi

gaziantep evden eve taşıma asansörlü


gaziantep evden eve taşıma asansörlü

Gaziantep asansörlü  eski milletvekili Ali Özdemir ve kardeşi uğradıkları silahlı saldırı sonucu yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

OTOMOBİLLE GİDERKEN ÖNLERİ KESİLDİ

Edinilen bilgiye göre, olay,  gaziantep evden eve asansörlü Gaziantep'te Eski Milletvekili Osmangazi Mahallesi Abdulkadir Aksu Bulvarı üzerinde meydana geldi. Metro Kavşağı civarında iddiaya göre otomobilleriyle hareket halinde olan Gaziantep eski Milletvekili Ali Özdemir ve kardeşi Mehmet Özdemir yanlarından gaziantep evden eve taşıma asansörlü geçen başka bir otomobil tarafından önleri kesilerek durduruldu.

ARAÇTAN İNDİLER, SALDIRIYA UĞRADILAR
 gaziantep evden eve asansörlü nakliye, gaziantep evden eve asansörlü nakliye şirketleri,
Araçtan inen Özdemir kardeşlerin,  gaziantep evden eve asansörlü nakliyat şirketleri diğer araçtan inen kişi ya da kişilerin silahlı saldırısına uğradığı ileri sürüldü. Yaralanan milletvekili Ali Özdemir olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralı olan Mehmet Özdemir ise yine sağlık ekipleri tarafından 25 Aralık gaziantep evden eve asansörlü nakliyat  Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Gaziantep'te Eski Milletvekili

Gaziantep'te Eski Milletvekili

Bu sırada olay yerine gaziantep evden eve asansörlü taşıma şirketleri   gelen polis ekipleri cadde üzerinde geniş çaplı bir inceleme yaptı. Polis ekipleri olay yerinde araçları incelerken boş kovan araması yaptı. gaziantep evden eve taşıma asansörlü  Yapılan aramaların ardından olay yerinde bulunan bir  gaziantep evden eve asansörlü taşımacılık araç çekici marifetiyle kaldırıldı.

POLİS, MOBESE KAMERALARINI İNCELEMEYE ALDI

Polis saldırıyı  gaziantep evden eve asansörlü taşımacılık şirketleri  gerçekleştiren kişi veya kişileri yakalamak için çalışma başlatırken, bölgedeki MOBESE kameralarını da incelemeye aldı. Polisin Gaziantep MHP il binası gaziantep evden eve taşıma asansörlü önünde de güvenlik Gaziantep'te Eski Milletvekili önlemi aldığı gaziantep evden eve asansörlü taşıma  gözlendi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder